Concerten, debat, expositie, een cd-markt: ze komen samen tijdens het jaarlijkse Brainstorm Festival in podium Gigant in Apeldoorn. Sinds 2008 houdt de Stichting Brainstorm Festival hier met succes het jaarlijkse culturele (hard)rock, (hard)core en metalfestival.

Brainstorm Festival onderscheidt zich door naast bekende bands jaarlijks ook kwalitatief goede bands uit de underground een podium te bieden. Uiteraard ontbreekt ook regionaal talent niet. Brainstorm Festival is zodoende dé plek om nieuwe bands te ontdekken, vrienden te ontmoeten en een goede tijd te hebben!

Naast de concerthall van Gigant maakt het festival gebruik van de bijbehorende theaterzaal. Hier wordt een alternatieve programmering verzorgd met akoestische optredens, interviews en vermaak. Om te relaxen kun je in het café iets drinken of op de cd-markt wat nieuwe cd's en originele Brainstorm Festival-merchandise aanschaffen.

Wil je onze stichting ondersteunen, bezoek dan vooral het jaarlijkse festival. Traditiegetrouw wordt dit in het eerste weekeinde van november gehouden. Je kunt ons werk ook steunen door een gift over te maken naar Rabobank rekening 1407.62.086 van Stichting Brainstorm Festival te Waddinxveen.