banner

GIGANT APELDOORN | 1 / 2 NOVEMBER 2024 | ­Facebook | Instagram | youtube  

Brainstorm Festival werkt samen met Fletcher Hotel Apeldoorn en Stayokay Apeldoorn. Ben je voornemens om tijdens het Brainstorm Festival te verblijven in Apeldoorn of omgeving, dan zijn dit de twee keuzes die wij van harte aanbevelen:

Fletcher Hotel Apeldoorn

Op loopafstand van het Apeldoornse centrum en het Brainstorm Festival ligt het Fletcher Hotel Apeldoorn, waar een deel van onze artiesten ook zal overnachten. Hier zijn 1-persoons, 2-persoons en familiekamers verkrijgbaar. Het hotel beschikt bovendien over een sauna, en ligt in de nabijheid van de Veluwse bossen.
Ook goed om te weten: het Fletcher Hotel Apeldoorn beschikt over voldoende, gratis parkeergelegenheid. Maar je kunt dus gerust lopend (afstand is 1,6 km) van het hotel naar het Brainstorm Festival gaan. Kortom, de perfecte locatie voor een leuk weekendje weg.

Fletcher Hotel Apeldoorn
Soerenseweg 73
7313 EH  Apeldoorn
T: +31 (0)55 - 3554555
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.hotelapeldoorn.nl

Stayokay Apeldoorn

Aan de rand van het bosrijke Apeldoorn ligt de jeugdherberg Stayokay Apeldoorn. De sfeervolle hostel kent kamers voor 2 tot 6 personen. Deze zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Bij aankomst ontvang je een lakenpakket waarmee je zelf je bed opmaakt. Voor een handdoek moet je zelf zorgen.
Wie van een stevige wandeling houdt, zou zelfs lopend vanaf het Brainstorm Festival de Stayokay Apeldoorn kunnen bereiken. Ben je met de auto, dan kun je gratis parkeren op het terrein van de jeugdherberg. Let op: check-in tussen 15.00 en 23.30 uur; check-out voor 10.00 uur.

Stayokay Apeldoorn
Asselsestraat 330
7312 TS  Apeldoorn
T: +31 (0)55 - 3553118
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.stayokay.com