banner

GIGANT APELDOORN | 1 / 2 NOVEMBER 2024 | ­Facebook | Instagram | youtube  

Immortal Souls, Ashton Nyte en Angelic Forces vastgelegd

Opnieuw presenteren we drie nieuwe namen voor het Brainstorm Festival 2024. We hebben IMMORTAL SOULS (FIN), ASHTON NYTE (SA) en ANGELIC FORCES (NL) toegevoegd aan de line-up.

Immortal Souls is een oudgediende, die gelukkig nog springlevend blijkt te zijn. Rond de eeuwwisseling had de Finse melodic death-metal band wereldwijd succes met albums als ‘Under The Northern Sky’ en hun bestseller ‘Ice Upon The Night’. De band komt met nieuw werk naar Apeldoorn, maar de fans mogen in aanloop naar het festival toe mede bepalen hoe hun setlist eruit komt te zien!

Met Ashton Nyte halen we een bijzondere artiest naar Apeldoorn. De frontman van de Zuid-Afrikaanse gothic-rock band The Awakening verzorgt een akoestische show in onze theaterzaal. Harder gaat het er aan toe met Angelic Forces, dat op de vrijdagavond het hoofdpodium opent met hun lekkere 80’s hardrock.

Het Brainstorm Festival wordt op vrijdag 1 en zaterdag 2 november gehouden in Podium Gigant in Apeldoorn. Eerder werden Evergrey, Theocracy, Alterium, Ecclesia en Ephemeral reeds vastgelegd. Naast optredens op de mainstage zijn er bijzondere shows te zien in de bijbehorende theaterzaal. Het festival biedt verder ruimte aan expositie, een metalmarkt, clinics, interviews en meet&greets.

Tickets kun je hier bestellen!

Alterium Ecclesia ephemeral