banner

GIGANT APELDOORN | 1 / 2 NOVEMBER 2024 | ­Facebook | Instagram | youtube  

Undawn komt een feestje bouwen

De Nederlandse metalcore band UNDAWN is toegevoegd aan de line-up van het Brainstorm Festival 2024. De heren openen op zaterdag op de mainstage.

Het Brainstorm Festival had afgelopen jaar met Confessions Of A Traitor een verrassende metalcore band geprogrammeerd staan. Die show mondde uit in een groot feest met een indrukwekkende moshpit tot gevolg. Reden genoeg om dat concept te herhalen, en wie zijn daar beter toe in staat dan ons eigen Undawn?

De band speelde in het verleden al op het Brainstorm Festival en heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Undawn speelde in binnen- en buitenland belangrijke shows en onlangs werd de nieuwe single ‘Dear Son’ uitgebracht.

Het Brainstorm Festival wordt op vrijdag 1 en zaterdag 2 november gehouden in Podium Gigant in Apeldoorn. Eerder werden Evergrey, Theocracy, Immortal Souls, Ashton Nyte, Alterium, Ecclesia, Ephemeral en Angelic Forces reeds vastgelegd. Naast optredens op de mainstage zijn er bijzondere shows te zien in de bijbehorende theaterzaal. Het festival biedt verder ruimte aan expositie, een metalmarkt, clinics, interviews en meet&greets.

Tickets kun je hier bestellen!

Undone