Brainstorm Festival wordt gesponsord door het Postillion Hotel Deventer en Stayokay Apeldoorn. Wij brengen beide graag bij jullie onder de aandacht. Ben je voornemens om tijdens het Brainstorm Festival te verblijven in Apeldoorn of omgeving, dan zijn dit de twee keuzes die wij van harte aanbevelen:

Postillion Hotel Deventer

Het Postillion Hotel langs de A1 bij Deventer is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Brainstorm Festival. Het hotel is onlangs gerenoveerd en beschikt over 96 hotelkamers, waaronder een aantal comfortkamers met extra faciliteiten en drie suites. In het gehele hotel is er gratis Wifi. Gratis parkeren kan voor de deur.
Na een avondlang genieten van concerten bij het Brainstorm Festival is er niets beters dan te kunnen genieten van een goede nachtrust. En bij het wakker worden staat er een rijkelijk ontbijtbuffet klaar. Zo wordt het bezoek van het Brainstorm Festival helemaal een mooi uitje!

Postillion Hotel Deventer
Deventerweg 121
7418 DA Deventer
T: +31 (0)570 - 624022
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.postillionhotels.com

Stayokay Apeldoorn

Aan de rand van het bosrijke Apeldoorn ligt de jeugdherberg Stayokay Apeldoorn. De sfeervolle hostel kent kamers voor 2 tot 6 personen. Deze zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Bij aankomst ontvang je een lakenpakket waarmee je zelf je bed opmaakt. Voor een handdoek moet je zelf zorgen.
Wie van een stevige wandeling houdt, zou zelfs lopend vanaf het Brainstorm Festival de Stayokay Apeldoorn kunnen bereiken. Ben je met de auto, dan kun je gratis parkeren op het terrein van de jeugdherberg. Let op: check-in tussen 15.00 en 23.30 uur; check-out voor 10.00 uur.

Stayokay Apeldoorn
Asselsestraat 330
7312 TS Apeldoorn
T: +31 (0)55 - 3553118
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.stayokay.com